Asiakaspalvelu: 020 795 9860
Vastausaika arkisin 8-16

Ajankohtaista

Suomen Tukkusähkö Groupille uusi toimitusjohtaja

Sähkönhankinnan ulkoistukseen erikoistunut Tukkusähkö Group Oy on nimittänyt konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi FM Topi Saukkosen, 44. Topi tuo yhtiöön vahvaa kansainvälistä liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen kokemusta. Ennen Tukkusähköä hän on toiminut yli 15 vuotta mm. Nokian ja Microsoftin palveluksessa useissa eri tehtävissä kansainvälisessä ympäristössä.

”Tukkusähkö on tehnyt Suomessa uran uurtavaa työtä yritysten sähkönhankinnan ulkoistamisessa. Olen erittäin iloinen päästessäni yhdessä yhtiön osaavan johdon kanssa vauhdittamaan yhtiön kasvua kotimaassa ja kehittämään Tukkusähköstä alan johtavaa toimijaa Pohjoismaissa”, toteaa ST Groupin toimitusjohtajana 21.2.2019 aloittava Topi Saukkonen.

”On hienoa saada Topin kaltainen kansainvälisen liiketoiminnan osaaja vauhdittamaan Tukkusähkön kehittämistä. Topi tuo yhtiöön monipuolista, strategista ja operatiivista liiketoimintaosaamista, mikä tukee erinomaisesti yhtiön kasvutavoitteita”, kommentoi Tukkusähkö Groupin hallituksen puheenjohtaja Matti Koskelo.

Uusi palvelujohtaja

Suomen Tukkusähkö Oy on nimittänyt Jarkko Kärkkäisen palvelujohtajaksi 26.3.2018 alkaen. Jarkko tuntee entisenä aluemyyntijohtajana tuotteemme ja pystyy tuomaan asiakaslähtöistä otetta asiakaspalveluun.

Toivomme Jarkolle menestystä uusien tehtävien parissa!

Aluemyyntijohtaja Etelä-Suomeen

Suomen Tukkusähkö Oy on nimittänyt Elia Koistinahon aluemyyntijohtajaksi Etelä-Suomen alueelle 20.11.2017 alkaen.

Tämä nimitys on osa Suomen Tukkusähkö Oy:n voimakasta kasvustrategiaa, jolla vahvistamme yrityksen asemaa sähkön yhteishankintapalvelun tuottajana.

Toivotamme Elialle menestystä tehtävässä!

Alkuvuosi on ollut voimakkaan kasvun aikaa

Tukkusähkön kasvutarina on jatkunut alkuvuonna 2017 erittäin positiivisissa merkeissä. Olemme avanneet uusia toimipaikkoja Kokkolaan, Joensuuhun, Raumalle, Iisalmeen, Porvooseen, Rovaniemelle ja Mikkeliin.

”Jatkossakin tavoitteenamme on lisätä asiakaskantaamme valtakunnallisesti ja vahvistaa organisaatiota palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Suuren kysynnän vuoksi alkuvuoden aikana yhteishankintapalveluun on liittynyt ennätysmäärä uusia yrityksiä ja saavutimme jäsenille merkittäviä säästöjä sähkökustannuksissa.”
toimitusjohtaja Taneli Hyytinen kertoo.