Customer service: +358 20 795 986
Contact times Mon-Fri 8-16

PALKKAAMME 30 UUTTA TYÖNTEKIJÄÄ!

Suomen Tukkusähkö on yritysten sähkön yhteishankintaan erikoistunut palveluyritys.

Sähkönhankintapalvelumme kasvaa nopeasti ja tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, myynti/asiantuntijatehtäviin eri puolelle suomea. Koulutamme ja perehdytämme kaikki työntekijämme, joten aikaisempi kokemus myynti- tai asiantuntijatehtävästä ei ole välttämätöntä.


OLETKO ALLE 30- VUOTIAS?

Useat työntekijämme ovat alle kolmekymmentävuotiaita, innokkaita ja oppimishaluisia. He ovat aidosti kiinnostuneita auttamaan asiakasta sähkönhankintakustannusten säästämisessä. Tule tekemään hieno ura Tukkusähkön palveluksessa.

OLETKO 30-50 VUOTIAS?

Elät työurasi tehokkaimpia vuosia. Oletko päässyt vielä riittävän haastaviin ja palkitseviin töihin? Tukkusähkö tarjoaa nyt mahdollisuuden tulla mukaan menestyskonseptiin. Tukkusähkön yhteishankintapalvelu kasvaa, nyt on osaavan ja ahkeran ammattilaisen paras aika. Koulutamme sinut tehtäviin. Ota meihin yhteys pian!

OLETKO YLI 50 VUOTTA?

Arvostamme kypsässä iässä olevaa henkilöä. Kokemus on kovaa valuuttaa, ja kauppa syntyy usein jopa paremmin kun myyjä ja asiakkaat edustavat samaa sukupolvea. Työ on mukavaa, itse määräät työtahdin. Ikä ei ole Tukkusähköllä työllistymisen este, tärkeintä on asenteesi. Soita meille!

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, OTAMME YHTEYTTÄ!

Haemme positiivisia henkilöitä, joilla on oikea asenne. Työntekijämme tulevat yleensä muilta toimialoilta.

Koulutamme ja perehdytämme kaikki valitut tehtävään!