Asiakaspalvelu: 020 795 9860
Vastausaika arkisin 8-16

"ULKOISTUS KANNATTAA"

Sähkön yhteishankinnassa on mukana tällä hetkellä jo yli 5 000 yritystä, pienistä maatalousyhtymistä suuriin teollisuusyrityksiin.

Haluan lisätietoa


Hämeen Automyynti Oy

Hämeen Automyynti Oy on Hämeenlinnalainen autoliike. Yrittäjä Markku Möykky kertoo olevansa hyvin tyytyväinen ja kiitollinen Tukkusähkön yhteishankintapalvelusta.

"Tukkusähkön palvelu on laadukasta ja luotettavaa. Se on konkreettisesti juuri sitä mitä sanotaan" Möykky kertoo.

Toimitusjohtaja
Markku Möykky
Hämeen Automyynti Oy

Sollon Kodit ja Kiinteistöt

Timo Sollo on rakennusyrittäjä ja kiinteistö-sijoittaja. Tukkusähkö toimittaa sähköt Sollon kiinteistöihin ja toimipaikkoihin.

"Tukkusähkön yhteishankintapalvelun avulla saamme samat edut suurien yrityksien kanssa" Sollo kertoo.

Timo Sollo
Yrittäjä
Sollon kodit ja kiinteistöt Oy

Ravintola Modetti

Karabi Oy on matkailu- ja ravintola-alan yritys, joka omistaa tällä hetkellä yhteensä kolme ravintolaa ja yhden eräkämpän. Sähköt kaikkiin näihin huolehtii Suomen Tukkusähkö.
Suomen Tukkusähkön kanssa toimiminen on Heikin ja Birgitan mukaan ollut hyvin jouhevaa. Asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä.

Birgitta Heino-Toivonen ja Heikki Toivonen
Yrittäjät
Karabi Oy

Naaran Kuljetushuolto Oy

Naaran Kuljetushuolto Oy on perheyritys, jonka yrittäjinä toimivat Jyrki ja Katri Paunonen. Kiireisen arjen helpottamiseksi he päättivät ulkoistaa sähkön hankinnan ja sähkösopimusten tekemisen Tukkusähkölle. Nyt heidän ei enää itse tarvitse huolehtia sähköön liittyvistä asioista.

"Edustaja tuli käymään meillä. Hän esitteli Tukkusähkön toimintaa ja totesimme, että tämä voisi olla meille toimiva ratkaisu. Sen perusteella me päätimme, että kokeilemme. Nyt olemme käyttäneet palvelua jo useamman vuoden ja olemme olleet tyytyväisiä." Paunonen kertoo

Katri ja Jyrki Paunonen
Yrittäjät
Naaran Kuljetushuolto Oy

Jääskelän maitotila

Jääskelän tila on Kuopion Karttulassa sijaitseva maitotila. Sähköä kuluu tilalla vuosittain yhteensä noin 100 000 kilowattituntia.

”Nyt kun Tukkusähkö hoitaa sähköasiamme, siitä ei tarvitse huolehtia itse. Tässä on kuitenkin kaikenlaista muutakin työtä, niin jonkin asian voi antaa toisten hoidettavaksi.” Satu ja Marko toteavat.

Satu ja Marko Jääskeläinen
Maatalousyrittäjät
Jääskelän maatila

K-Supermarket Kaijonharju

Oulussa sijaitsevan K-Supermarket Kaijonharjun pitkänlinjan K-kauppias Raimo Pudas on ollut tyytyväinen Suomen Tukkusähkö Oy:n tarjoamaan sähkön yhteishankintapalveluun.

” Ajattelin, että minun kannattaa käyttää oma aikani muuhun kuin sähkön kulutuksen ja sähkölaskujen seurantaan. Melkein voi sanoa, että liian vähän joutuu tekemään töitä sähkön hankinnan suhteen, eihän minun tarvitse tehdä oikeastaan mitään. Jos sanotaan, että homma on avaimet käteen periaatteella, niin se on just sitä” Kauppias Raimo Pudas kertoo.

Raimo Pudas
Kauppias
K-Supermarket Kaijonharju

Lovi Oy

Kiimingissä sijaitseva Lovi Oy valmistaa koivuvanerisia design -tuotteita. Yritys päätti liittyä sähkön yhteishankintaan, vaikka sähkön kulutus yrityksessä ei olekaan ollut kovin suurta. Yrityksen toimitusjohtaja on ollut tyytyväinen Tukkusähköltä saamaansa palveluun.

”Tukkusähkö otti yhteyttä juuri sopivaan aikaan. Tukkusähkö huolehtii yrityksemme kaikki sähkökäyttöön liittyvät asiat kokonaisuutena ” Mikko Paso kertoo.

Mikko Paso
Toimitusjohtaja
Lovi Oy

K-Market Tuusniemi

Arto Keromaa harjoittaa kiinteistöliiketoimintaa ja hänellä on hallinnassaan mm. Tuusniemen K-Marketin kauppakiinteistö. Sähköä hänen kiinteistöissään menee kohtuullisen paljon.

”Tukkusähkön palvelu ja sähkön hankinta ovat avointa ja läpinäkyvää sekä avuliasta. Tukkusähkö auttaa minua mm. sähkön ostamisessa, jolloin sähköä ei tule ostettua hölmösti. ” Arto Keromaa kertoo.

Arto Keromaa
Kauppias
K-Market Tuusniemi

Rinta-Joupin Autoliike

Perheyhtiö Rinta-Jouppi on eräs vanhimpia autokauppaan keskittyneitä yrityksiä maassamme. Olemme toimineet jo 50-luvulta lähtien. Suomen Tukkusähkö mahdollistaa meidän keskittymisen ydinosaamiseemme, eli autokauppaan ja hyvään asiakaspalveluun.

Sami Kankaanpää
Talousjohtaja
Rinta-Joupin Autoliike

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan