Asiakaspalvelu: 020 795 9860
Vastausaika arkisin 8-16

"TUHANSIEN EUROJEN SÄÄSTÖT."

Sähkön yhteishankinnassa on mukana tällä hetkellä jo yli 4 000 yritystä, pienistä maatalousyhtymistä suuriin teollisuusyrityksiin. Mitä enemmän yhteishankinnassa on jäseniä, sitä enemmän kukin osallistuja hyötyy.

Haluan lisätietoa


K-Market Tuusniemi

Arto Keromaa harjoittaa kiinteistöliiketoimintaa ja hänellä on hallinnassaa mm. Tuusniemen K-marketin kauppakiinteistö. Sähköä hänen kiinteistöissään menee kohtuullisen paljon.

”Tukkusähköltä Satu kertoi avoimesti ja läpinäkyvästi sähkön hankinnasta ja palveluista. Tukkusähkö auttaa minua mm. sähkön ostamisessa, jolloin sähköä ei tule ostettua hölmösti. Tukkusähkön palvelu on ollut avuliasta. ” Arto Keromaa kertoo.

Lovi Oy

Kiimingissä sijaitseva Lovi Oy valmistaa koivuvanerisia design -tuotteita. Yritys päätti liittyä sähkön yhteishankintaan, vaikka sähkön kulutus yrityksessä ei olekaan ollut kovin suurta. Yrityksen toimitusjohtaja on ollut tyytyväinen Tukkusähköltä saamaansa palveluun.

”Tukkusähkö otti yhteyttä juuri sopivaan aikaan. Tukkusähkö kilpailuttaa meille sähkön ja olemme saavuttaneet merkittäviä säästöjä. Konkreettisina hyötyinä sähkön hinta on laskenut ja veroluokka on meille nyt parempi. Jos sähkön hinta kiinnostaa, niin voin suositella Tukkusähköä ” Mikko Paso kertoo.

Mikko Paso, Toimitusjohtaja, Lovi Oy

K-supermarket Kreivintori

Raahessa sijaitsevan K-supermarket Kreivintorin Kauppias Raimo Pudas on ollut tyytyväinen Suomen Tukkusähkö Oy:n tarjoamaan sähkön yhteishankintapalveluun.

”Tukkusähkö tarjoaa edullista sähköä. Ajattelin, että minun kannattaa käyttää oma aikani muuhun kuin sähkön kulutuksen ja sähkölaskujen seurantaan. Melkein voi sanoa, että liian vähän joutuu tekemään töitä sähkön hankinnan suhteen, eihän minun tarvitse tehdä oikeastaan mitään. Jos sanotaan, että homma on avaimet käteen periaatteella, niin se on just sitä” Kauppias Raimo Pudas kertoo.

Raimo Pudas, Kauppias, K-supermarket Kreivintori

Insuplast Finland Oy

Insuplast Finland Oy valmistaa ilmastointiputkien kanavaeristeitä kierrätettävästä polyesterikuitumateriaalista. Yrityksen tehdas sijaitsee Oulussa.

”Suomen Tukkusähkö Oy hankkii meille sähköenergian ja tarkkailee sähkön käyttöä. Yllätyimme kuinka helppoa ja vaivatonta sähkön yhteishankinta on. Itse meidän ei tarvitse käyttää aikaa sähkön hankintaan ja hinta on ollut kilpailukykyinen.” kertoo tuotantopäällikkö Markku Taskila.

Insuplast Finland on ollut Suomen Tukkusähkön yhteishankintapalvelussa jo useamman vuoden. Suomen Tukkusähkö on liittänyt Insuplast Finlandin sähkönhankinnan osaksi yhteishankintapalvelua, sekä optimoinut yrityksen käyttöön sopivat siirtotuotteet.

Rinta-Joupin Autoliike

Perheyhtiö Rinta-Jouppi on eräs vanhimpia autokauppaan keskittyneitä yrityksiä maassamme. Olemme toimineet jo 50-luvulta lähtien. Suomen Tukkusähkö auttaa meitä kahdella tavalla: ensiksikin se tuottaa säästöä sähkökustannuksiin ja toiseksi se mahdollistaa meidän keskittymisen ydinosaamiseemme, eli autokauppaan ja hyvään asiakaspalveluun.

Sami Kankaanpää
Talousjohtaja
Rinta-Joupin Autoliike

Tikomet Oy

Kuulin Tukkusähkö®-tuotteesta ja sen erilaisesta tavasta hankkia sähköä kustannustehokkaasti isoissa erissä ja syyskuussa 2013 teimme heidän kanssaan palvelusopimuksen. Reilussa kuukaudessa säästöä energiakustannuksissa oli kertynyt yli 10.000 euroa! Vuositasolla energiasta syntyy todella merkittävät säästöt. Ammattimaista työtä!

Matti Kurkela
Toimitusjohtaja
Tikomet Oy

Palmet Oy

Konepajamme on palvellut 35 vuotisen toiminnan aikana raskasta ja keskiraskasta metalliteollisuutta vaativissa projekteissa. Suoritamme koneistuksen alihankinta- ja tilaustöitä teollisuuden eri aloille. Lukematon määrä erilaisia metallintyöstökoneita vie suuren määrän energiaa ja aiheuttaa suuret kustannukset sähkössä. Yhteistyöllä Suomen Tukkusähkön kanssa haemme kustannussäästöä sähkökustannuksiin. Yhteistyömme on tuonut kymmenien tuhansien eurojen säästöt sähkökustannuksissa.

Juha Marjamäki
Tekninen johtaja
Palmet Oy

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan