Asiakaspalvelu: 020 795 9860
Vastausaika arkisin 8-16

"TUHANSIEN EUROJEN SÄÄSTÖT."

Sähkön yhteishankinnassa on mukana tällä hetkellä jo yli 4 000 yritystä, pienistä maatalousyhtymistä suuriin teollisuusyrityksiin. Mitä enemmän yhteishankinnassa on jäseniä, sitä enemmän kukin osallistuja hyötyy.

Haluan lisätietoa


Ravintola Modetti

Karabi Oy on matkailu- ja ravintola-alan yritys, joka omistaa tällä hetkellä yhteensä kolme ravintolaa ja yhden eräkämpän. Sähköt kaikkiin näihin toimittaa Suomen Tukkusähkö. Yhteishankintapalvelu on yrittäjille helppo, sillä Suomen Tukkusähkö hoitaa sähkön kilpailutuksen yrittäjän puolesta. Palvelun avulla on helppo saada sähkölaskujen summia pienemmiksi.

"Suomen Tukkusähkön kanssa toimiminen on Heikin ja Birgitan mukaan ollut hyvin jouhevaa. Asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä. Yhteistyö on tuonut huomattavia muutoksia myös sähkölaskujen summiin". Toivonen kertoo.

Birgitta Heino-Toivonen ja Heikki Toivonen
Yrittäjät
Karabi Oy

Naaran Kuljetushuolto Oy

Naaran Kuljetushuolto Oy on perheyritys, jonka yrittäjinä toimivat Jyrki ja Katri Paunonen. Kiireisen arjen helpottamiseksi he päättivät ulkoistaa sähkön hankinnan ja sähkösopimusten tekemisen Tukkusähkölle. Nyt heidän ei enää itse tarvitse huolehtia sähköön liittyvistä asioista.

"Edustaja tuli käymään meillä. Hän esitteli Tukkusähkön toimintaa ja totesimme, että tämä voisi olla meille toimiva ratkaisu. Sen perusteella me päätimme, että kokeilemme. Nyt olemme käyttäneet palvelua noin vuoden ja olemme olleet tyytyväisiä." Paunonen kertoo

Katri ja Jyrki Paunonen
Yrittäjät
Naaran Kuljetushuolto Oy

Jääskelän maitotila

Jääskelän tila on Kuopion Karttulassa sijaitseva maitotila. Sähköä kuluu tilalla vuosittain yhteensä noin 100 000 kilowattituntia.

”Nyt kun Tukkusähkö hoitaa sähkön kilpailutuksen, siitä ei tarvitse huolehtia itse. Tässä on kuitenkin kaikenlaista muutakin työtä, niin jonkin asian voi antaa toisten hoidettavaksi.” Satu ja Marko toteavat.

Satu ja Marko Jääskeläinen
Maatalousyrittäjät
Jääskelän maatila

K-Supermarket Kreivintori

Raahessa sijaitsevan K-Supermarket Kreivintorin kauppias Raimo Pudas on ollut tyytyväinen Suomen Tukkusähkö Oy:n tarjoamaan sähkön yhteishankintapalveluun.

”Tukkusähkö tarjoaa edullista sähköä. Ajattelin, että minun kannattaa käyttää oma aikani muuhun kuin sähkön kulutuksen ja sähkölaskujen seurantaan. Melkein voi sanoa, että liian vähän joutuu tekemään töitä sähkön hankinnan suhteen, eihän minun tarvitse tehdä oikeastaan mitään. Jos sanotaan, että homma on avaimet käteen periaatteella, niin se on just sitä” Kauppias Raimo Pudas kertoo.

Raimo Pudas
Kauppias
K-Supermarket Kreivintori

Lovi Oy

Kiimingissä sijaitseva Lovi Oy valmistaa koivuvanerisia design -tuotteita. Yritys päätti liittyä sähkön yhteishankintaan, vaikka sähkön kulutus yrityksessä ei olekaan ollut kovin suurta. Yrityksen toimitusjohtaja on ollut tyytyväinen Tukkusähköltä saamaansa palveluun.

”Tukkusähkö otti yhteyttä juuri sopivaan aikaan. Tukkusähkö kilpailuttaa meille sähkön ja olemme saavuttaneet merkittäviä säästöjä. Konkreettisina hyötyinä sähkön hinta on laskenut ja veroluokka on meille nyt parempi. Jos sähkön hinta kiinnostaa, niin voin suositella Tukkusähköä ” Mikko Paso kertoo.

Mikko Paso
Toimitusjohtaja
Lovi Oy

K-Market Tuusniemi

Arto Keromaa harjoittaa kiinteistöliiketoimintaa ja hänellä on hallinnassaa mm. Tuusniemen K-Marketin kauppakiinteistö. Sähköä hänen kiinteistöissään menee kohtuullisen paljon.

”Tukkusähkön palvelu ja sähkön hankinta ovat avointa ja läpinäkyvää sekä avuliasta. Tukkusähkö auttaa minua mm. sähkön ostamisessa, jolloin sähköä ei tule ostettua hölmösti. ” Arto Keromaa kertoo.

Arto Keromaa
Kauppias
K-Market Tuusniemi

Rinta-Joupin Autoliike

Perheyhtiö Rinta-Jouppi on eräs vanhimpia autokauppaan keskittyneitä yrityksiä maassamme. Olemme toimineet jo 50-luvulta lähtien. Suomen Tukkusähkö auttaa meitä kahdella tavalla: ensiksikin se tuottaa säästöä sähkökustannuksiin ja toiseksi se mahdollistaa meidän keskittymisen ydinosaamiseemme, eli autokauppaan ja hyvään asiakaspalveluun.

Sami Kankaanpää
Talousjohtaja
Rinta-Joupin Autoliike

Tikomet Oy

Kuulin Tukkusähkö®-tuotteesta ja sen erilaisesta tavasta hankkia sähköä kustannustehokkaasti isoissa erissä ja syyskuussa 2013 teimme heidän kanssaan palvelusopimuksen. Reilussa kuukaudessa säästöä energiakustannuksissa oli kertynyt yli 10.000 euroa! Vuositasolla energiasta syntyy todella merkittävät säästöt. Ammattimaista työtä!

Matti Kurkela
Toimitusjohtaja
Tikomet Oy

Palmet Oy

Konepajamme on palvellut 35 vuotisen toiminnan aikana raskasta ja keskiraskasta metalliteollisuutta vaativissa projekteissa. Suoritamme koneistuksen alihankinta- ja tilaustöitä teollisuuden eri aloille. Lukematon määrä erilaisia metallintyöstökoneita vie suuren määrän energiaa ja aiheuttaa suuret kustannukset sähkössä. Yhteistyöllä Suomen Tukkusähkön kanssa haemme kustannussäästöä sähkökustannuksiin. Yhteistyömme on tuonut kymmenien tuhansien eurojen säästöt sähkökustannuksissa.

Juha Marjamäki
Tekninen johtaja
Palmet Oy

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan