Kundtjänst: +358 20 795 9860
Vardagar 8-16

SUOMEN TUKKUSÄHKÖ OY

Suomen Tukkusähkö Oy är ett solitt och pålitligt, inhemskt företag som för närvarande sysselsätter 90 anställda på 20 verksamhetsställen runt om i Finland. Vår uppgift är att hjälpa finländska företag att spara in på sina elkostnader. Vår verksamhet går ut på att köpa in el i parti så att varje köpare kan dra nytta av storkundsavtalets fördelar enkelt, kostnadseffektivt och smidigt.

Vår tjänst växer snabbt. Tusentals nöjda kunder ger oss goda förutsättningar för att utveckla och utvidga tjänsten ytterligare.

Vi vill vara Finlands mest eftertraktade distributionskanal för el. Vi lovar att du som kund får förmånlig el varje dag.

VÅRA VÄRDEN

KUNDNÄRA

Att göra våra kunder nöjda är utgångspunkten och målsättningen för all vår verksamhet. Vi vill att kunden upplever sig dra nytta av vår verksamhet på många plan. Vi vill vara en betydande samarbetspartner och mer än bara en tjänsteproducent.


ÖPPET

Vi verkar redligt och öppet vilket förmedlas i det dagliga samspelet såväl internt som med våra kunder.


RESULTATRIKT

De framgångsrika resultaten är en följd av personlig passion för jobbet och en vilja att vara del av ett företag som är en föregångare inom branschen. Vi uppskattar flit och initiativ.


Intresserad?

Anmäl Dig