Kundtjänst: +358 20 795 9860
Vardagar 8-16

"UTKONTRAKTERING LÖNAR SIG"

Över 5000 företag, från små jordbruksföretag till stora industriföretag, har redan anslutit sig till vårt samköpstjänst.

Jag vil ha mer information


K-Market Tuusniemi

Arto Keromaa utövar fastighetsverksamhet och besitter bland annat Tuusniemis K-markets affärsfastighet. Det går åt en del el i hans fastigheter.

"Tukkusähkö service är öppet och transparent och de har en hjälpsam kundservice. Tukkusähkö har bland annat hjälpt mig vad gäller köp av el så att inte köpet görs tokigt.", berättar Arto Keromaa.

Arto Keromaa
Köpman
K-market Tuusniemi

Lovi Oy

Lovi Oy, belägen i Kiminge, producerar design-produkter tillverkade av björkfaner. Företaget bestämde sig för att ansluta sig till gemensam elupphandling, fastän elförbrukningen i företaget inte är särskilt stor. Företagets verkställande direktör har varit nöjd med betjäningen han fått från Tukkusähkö.

”Tukkusähkö tog kontakt i precis rätt tid. Tukkusähkö sköter heltäckande om elen för vårt företag”, berättar Mikko Paso.

Mikko Paso
Verkställande direktör
Lovi Ab

K-supermarket Kaijonharju

Köpmannen Raimo Pudas, vars affär K-Supermarket Kaijonhaju ligger i Uleåborg, har varit nöjd med den samköpstjänst som Suomen Tukkusähkö erbjuder.

“Jag tänkte att det lönar sig bäst för mig att använda min tid för annat än att följa med elförbrukningen och elräkningarna. Man kan nästa säga att man måste göra alltför lite nu för elanskaffningen, jag behöver ju knappt göra något alls. Man kunde säga att det är en nyckelfärdig affär för det är just vad det är”, säger köpmannen Raimo Pudas.

Raimo Pudas
Köpman
K-supermarket Kaijonharju

Rinta-Joupin Autoliike

Familjeföretaget Rinta-Jouppi är ett att de äldsta bilhandelsföretagen i vårt land. Vi har hållit på ända sedan 1950-talet. Tack vare Tukkusähkö kan vi fokusera på vår egentliga expertis, dvs. bilhandel och en god kundtjänst.

Sami Kankaanpää
Ekonomichef
Rinta-Joupin Autoliike

Intresserad?

Anmäl Dig