Kundtjänst: +358 20 795 9860
Vardagar 8-16

"BESPARINGAR PÅ TUSENTALS EURO."

För närvarande ingår redan över 4 000 företag i vår samköpsverksamhet, allt från små jordbrukssammanslutningar till stora industriföretag. Ju fler som deltar i samköpet, desto större nytta för varje deltagare.

Jag vil ha mer information


K-Market Tuusniemi

Arto Keromaa utövar fastighetsverksamhet och besitter bland annat Tuusniemis K-markets affärsfastighet. Det går åt en del el i hans fastigheter.

"Satu från Tukkusähkö berättade öppet och transparent om elanskaffning och erbjudna tjänster. Tukkusähkö har bland annat hjälpt mig vad gäller köp av el så att inte köpet görs tokigt. Tukkusähkös service har varit hjälpsam", berättare Arto Keromaa.

Arto Keromaa
Köpman
K-market Tuusniemi

Lovi Oy

Lovi Oy, belägen i Kiminge, producerar design-produkter tillverkade av björkfaner. Företaget bestämde sig för att ansluta sig till gemensam elupphandling, fastän elförbrukningen i företaget inte är särskilt stor. Företagets verkställande direktör har varit nöjd med betjäningen han fått från Tukkusähkö.

”Tukkusähkö tog kontakt i precis rätt tid. Tukkusähkö konkurrensutsätter elektriciteten för oss och vi har uppnått stora besparingar. Som konkreta fördelar har elektricitetens pris sjunkit och skatteklassen är bättre för oss nu. Om elektricitetens pris intresserar kan jag rekommendera Tukkusähkö”, berättar Mikko Paso.

Mikko Paso
Verkställande direktör
Lovi Ab

K-supermarket Kreivintori

Köpmannen Raimo Pudas, vars affär K-Supermarket Kreivintori ligger i Brahestad, har varit nöjd med den samköpstjänst som Suomen Tukkusähkö erbjuder.

“Tukkusähkö erbjuder förmånlig el. Jag tänkte att det lönar sig bäst för mig att använda min tid för annat än att följa med elförbrukningen och elräkningarna. Man kan nästa säga att man måste göra alltför lite nu för elanskaffningen, jag behöver ju knappt göra något alls. Man kunde säga att det är en nyckelfärdig affär för det är just vad det är”, säger köpmannen Raimo Pudas.

Raimo Pudas
Köpman
K-supermarket Kreivintori

Rinta-Joupin Autoliike

Familjeföretaget Rinta-Jouppi är ett att de äldsta bilhandelsföretagen i vårt land. Vi har hållit på ända sedan 1950-talet. Suomen Tukkusähkö hjälper oss på två sätt: för det första sparar vi in på elkostnader och för det andra tillåter det oss att fokusera på vår egentliga expertis, dvs. bilhandel och en god kundtjänst.

Sami Kankaanpää
Ekonomichef
Rinta-Joupin Autoliike

Tikomet Oy

Jag hörde om Tukkusähkö®-produkten och den speciella kostnadseffektiva anskaffningsmetoden i parti redan hösten 2013, och vi ingick en serviceavtal. Under en dryg månad hade besparingarna redan överskridit 10 000 euro! De årliga besparingarna blir verkligen betydande. Professionellt!

Matti Kurkela
Verksamhetsdirektör
Tikomet Oy

Palmet Oy

Vår maskinverkstad har under 35 års tid betjänat den tunga och medeltunga metallindustrin i krävande projekt. Vi utför maskinell bearbetning som underleverans och beställningsarbeten för olika industribranscher. Vår maskinpark med dess otaliga olika metallbearbetningsmaskiner slukar stora mängder el och leder till höga elkostnader. I samarbete med Suomen Tukkusähkö försöker vi spara in på dessa kostnader. Samarbetet har fört med sig besparingar på tiotusentals euro.

Juha Marjamäki
Teknisk chef
Palmet Oy

Intresserad?

Anmäl Dig