Asiakaspalvelu: 020 795 9860
Vastausaika arkisin 8-16

SUOMEN TUKKUSÄHKÖ OY

Suomen Tukkusähkö Oy on vakavarainen kotimainen yritys, joka työllistää yli 100 alan ammattilaista ympäri Suomen.
Yhtiön toimiva johto toimii kokeneen ammattihallituksen alaisuudessa, jolla on apunaan alan johtavat asiantuntijat ja neuvonantajat. Arvioimme ja kehitämme toimintaamme säännöllisesti ISO9001 laatujärjestelmän mukaisesti. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa ja myyntikonttorimme sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kotkassa, Kuopiossa, Lohjalla, Mikkelissä, Porissa, Porvoossa, Raaseporissa, Raumalla, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tamperella, Turussa, Vantaalla ja Vaasassa.

Sähkönhankintapalvelumme ulkoistus kasvaa nopeasti. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat antavat hyvän pohjan kehittää ja kasvattaa palvelua entisestään.

Satsaamme hyvään asiakaspalveluun ja työntekijöidemme säännölliseen koulutukseen. Seuraamme asiakastyytyväisyyttämme säännöllisesti ja teetämme siihen liittyviä seurantatutkimuksia puolueettomilla tutkimuslaitoksilla.

ARVOMME

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme lähtökohta ja tavoite. Haluamme, että asiakas kokee saavansa toiminnastamme hyötyä monella tasolla. Haluamme olla hänelle merkittävä kumppani, enemmän kuin vain palvelun tuottaja.


AVOIMUUS

Toimimme rehellisesti ja avoimesti ja se välittyy jokapäiväisessä kanssakäymisessämme niin yrityksen sisäisessä viestinnässä kuin toiminnassamme asiakkaidenkin kanssa.


TULOKSELLISUUS

Tuloksellisuus lähtee henkilökohtaisesta intohimosta omaa työtä kohtaan ja halusta olla osa yritystä, joka on edelläkävijä omalla alallaan. Arvostamme ahkeruutta ja oma-aloitteellisuutta.


Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan